duminică, 3 aprilie 2011

BĂSESCUBOC NE-A LUAT SPITALU' !

Vă dați seama ce ni se întâmplă? E trădare de ţară !!!
Se aplică o politică nazistă! Parcă am fi o țară sub ocupație! Cât se mai suportă ce ni se întâmplă!!! Nu ne aude nimeni? 
07.04.2011 Locuitorii din Bălceşti, judeţul Vâlcea, protestează, nemulţumiţi de hotărârea Ministerului Sănătăţii de a închide spitalul din localitate. Oamenii cer demisia ministrului Sănătăţii. Un bărbat a murit, joi, în faţa Spitalului Bălceşti, recent desfiinţat, în timp ce aştepta ambulanţa. Rudele victimei nu ştiau că unitatea medicală a fost desfiinţată.
http://www.realitatea.net/locuitorii-din-balcesti-judetul-valcea-protesteaza-nemultumiti-de-inchiderea-spitalului_822638.html


Un membru PDL a plătit cu viaţa decizia guvernanţilor de a închide spitalele

Sinteza Zilei a difuzat imagini din Băneasa, judeţul Constanţa, unde un om a murit pentru că nu a putut primi îngijiri medicale, în urma desfiinţării spitalului. Omul era preşedintele organizaţiei locale a Partidului Democrat Liberal.
Localnicii sunt de părere că viaţa bărbatului ar fi putut fi salvată dacă instituţia nu s-ar fi închis. Spitalul a fost închis în urma unei Hotărâri de Guvern de la 1 aprilie şi va fi transformat în cămin pentru bătrâni. 
Corespondentul Antenei 3, Flaviana Marcu, a stat de vorbă cu oamenii din Băneasa, inclusiv cu primarul, care a recunoscut că unitatea sanitară funcţiona normal, nu avea datorii şi îşi făcea datoria serios. 
Mai mult, ultimii bolnavi rămaşi internaţi la unitatea sanitară, oameni bolnavi psihic, vor fi transferaţi la Vaslui. 
În aceste condiţii, nimeni nu îşi explică de ce acum sunt obligaţi să parcurgă distanţe foarte mari doar pentru a primi îngrijiri medicale. 


Citiți articol din ”România Liberă” http://www.romanialibera.ro/stil-de-viata/sanatate/se-pune-lacatul-pe-spitalul-caritas-221297.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu