NEWS


10.04.2011 Extratereştrii există: FBI a făcut publice 2.000 de documente care confirmă aterizarea OZN

Oficialii FBI au făcut publice 2.000 de documente care ar confirma aterizarea unor OZN-uri în SUA şi existenţa extratereştrilor.
Potrivit cotidianului britanic The Daily Mail, o notă secretă publicată de FBI vorbeşte despre aterizarea unor extratereştri în New Mexico, Statele Unite, înainte de anul 1950. 
Este vorba de trei "farfurii zburătoare" care ar fi avut la bord trei corpuri cu formă umană, care aveau mai puţin de un metru înălţime. 
Oraşul Roswell din New Mexico a devenit celebru în 1947 când armata americană a lansat un comunicat de presă prin care informa că a fost reperat un OZN. Anunţul a fost însă infirmat câteva ore mai târziu. 

Astăzi a fost foarte rece, temperatura ajungând aproape de zero grade, iar vântul sufla foarte puternic în zona Bacău. Dar nici în alte zone din ţară nu pare să se instaleze pe deplin primăvara!
http://videonews.antena3.ro/action/viewvideo/802827/IarnAA-atn-miez-de-primAAvarAA-atn-MaramureaaAz-aaAzi-CaraaaAz-Severin/
08.04.2011  australianul Tao Terence cel mai deştept om din lume - are un IQ de 230 !
La vârsta de opt ani australianul Tao Terence a obţinut un rezultat de 760 la un examen SAT, un doctorat la Princeton la vârsta de 20 de ani, iar la 24 de ani a devenit cel mai tânar profesor de la UCLA. IQ-ul său a fost evaluat la 230 de către Institutul Davidson. Tao a declarat că a învăţat să citească de la serialele Seasame Street. (Businessinsider.com).
 Pe locul 2, în topul celor mai deştepţi oameni din lume, se află americanul Christopher Hirata, al cărui IQ a fost evaluat la 225. La 16 ani, Hirata lucra pentru NASA în cadrul unui proiect privind colonizarea planetei Marte.
 Locul 3 este ocupat de Kim Ung-Yong, din Coreea, care are un IQ de 210. La numai şase luni, Yong putea vorbi fluent, iar la trei ani era student la Fizică, la Universitatea Hanyang. După ce a plecat de la NASA, la vârsta de 16 ani, tânărul a fost invitat să studieze la cele mai prestigioase universităţi din Coreea. Yong a ales, însă, un colegiu din provincie, acolo unde a şi obţinut doctoratul în inginerie civilă.05.04.2011Gaura din stratul de ozon a atins un nivel record în această primăvară
http://infoportal.realitatea.net/articol~din-stiinta~info-2329320~gaura-din-stratul-de-ozon-a-atins-un-nivel-record-in-aceasta-primavara.html


04.04.2011-DESCOPERIRE SPECTACULOASĂ care ar putea schimba lectura Bibliei. Ce SECRETE conţin cele 70 de CĂRŢI DE METAL descoperite într-o grotă din Iordania?