VORBE


16.04.2011
Elena Udrea a dat-o în "succesurile" Elenei Băsescu
Elena Udrea se mandreste si ea, asemeni mezinei prezidentiale, cu unele... succesuri. Preocupata sa laude parteneriatul dintre Guvernul Boc si Traian Basescu, Udrea a stalcit nitel limba romana. Udrea, a gafat in timpul discursului tinut la Botosani si a rostit celebra formula consacrata de Elena Basescu.

Talmacean a ajuns, in pasi de dans, sef in Portul Constanta?

Edmond Talmacean a fost numit in consiliul de administratie al Portului Constanta. Politicianul a devenit celebru dupa ce a dansat pe melodia "Bad" a lui Michael Jackson, scrie Adevarul.
Talmacean va fi astfel mai aproape de casa de vacanta de la Neptun. Potrivit declaratiei de avere, Talmacean detine un teren de circa 800 de metri in Bucuresti, o casa de locuit in acelasi oras si o casa de vacanta la mare, la Neptun. In garajele familiei Talmacean se afla doua automobile Mercedes. Totodata Edmond Talmacean detine si o colectie de bijuterii si obiecte de arta cu o valoare mai mare de 50.000 de euro.
În conturi, familia Tălmăcean are circa 40.000 de euro, dar consilierul este şi acţionar la o societate comercială, acolo unde deţine jumătate din acţiuni, în valoare de 700.000 de lei. Tălmăcean este director la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Bucureşti, de unde a câştigat în 2009, 42.000 de lei, în timp ce soţia sa este administrator la firma familiei.MONEY.ro 15 Aprilie 2011

Zeci de români, sclavi pe o plantaţie de căpşuni din Grecia 
Doi români şi un grec au fost arestaţi joi în apropierea satului Kurtesi (Peloponez), iar alţi trei români sunt căutaţi în acest caz. Muncitorii agricoli au fost recrutaţi pentru recoltarea căpşunilor în sere, după ce li s-a promis un salariu de 25 de euro pe zi şi cazare. În realitate, ei erau constrânşi să muncească sub ameninţarea unor persoane înarmate şi erau forţaţi să doarmă în adăposturi improvizate în apropiere de câmp. Banda care îi exploata îi maltrata şi le lua şi salariile. Muncitorii sezonieri, care provin adesea din Balcani şi de pe subcontinentul indian, sunt exploataţi frecvent în Grecia. În 2008, sute de muncitori sezonieri au intrat în grevă pentru a protesta faţă de condiţiile de muncă similare sclaviei. Muncitorii sezonieri, care provin adesea din Balcani si de pe subcontinentul indian, sunt exploatati frecvent in Grecia. In 2008, sute de muncitori sezonieri au intrat in greva pentru a protesta fata de conditiile de munca similare sclaviei. MEDIAFAX,16 Aprilie 2011IPOCRITUL

CÂTE TONE DE MINCIUNĂ, CÂȚI KILOMETRI DE IPOCRIZIE, CÂȚI METRI CUBI DE ILEGALITATE !!!COPII SPUN LUCRURI TRĂSNITE !!!


http://www.jurnalul.ro/multimedia/video/traian-b-sescu-love-te-un-copil-cu-pumnul-n-gur-528621.html


"SĂ-ŢI FIE RUŞINE DINU PATRICIU !" (Traian Băsescu)
PIXELUL ALBASTRU !!!???