marți, 11 ianuarie 2011

PROTESTUL CONTINUĂ

NU UITAŢI! 
NIMENI LA POMPĂ IN ZILELE DE 16, 17, 18 IANUARIE !

Trăim într-o ţară ilogică... nu există nici o concordanţă între preţuri! Totul este contrazis de legile economice normale care se studiază în şcoli!
Salariul minim pe economie în România (2010) între ţările UE este foarte mic (153 euro), şi nu mai vorbim cât se plăteşte pentru mâncare, şi ca să revenim la preţul carburanţilor din benzinării, se poate vedea uniunea făcută de benzinari pe fondul măririi accizelor, totul ducând la preţuri enorme pentru populaţie!

Putem "sparge gaşca benzarilor" dacă nu mai mergem "ever" să alimentăm la o anume benzinărie! Fiecare am luat "ţeapă" cumpărând de la o anumită benzinărie: calitate, preţ, comportamentul personalului, etc. Am putea stabili făcând un sondaj naţional pe cine să "eliminăm"! Oare cel care se simte "eliminat" va  mai păstra preţul sus când va pierde? Va mai face echipă cu ceilalţi?

Este clar că nu sunt motive economice sau schimbări majore pe plan mondial pentru a ridica atât de mult şi aproape săptămânal preţul carburanţilor!
Dl. preşedinte al României, trimite-ţi pe dl. Boc să taie preţul benzinei, că a reuşit cu salariile bugetarilor!

3 comentarii:

  1. Salut ma intereseaza un link exchange cu blogul tau si/sau banner....astept raspuns multumesc blogul meu este http://gigimuschi.blogspot.com/ ......pentru mai multe detalii sau intrebarii contacteaza-ma la gigi.muschi666@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  2. Salve! Se pare că s-a rezolvat problema!

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.antena3.ro/life-show/monden/daniela-crudu-in-lacrimi-la-acces-direct-pentru-prima-oara-sunt-o-fata-trista-116758.html

    RăspundețiȘtergere