luni, 23 mai 2016

Exista mobil în România în 1985?

Vorbește acest tânăr din România la mobil în 1985 cu 30 de ani înainte să se inventeze acest tip de telefoane? Nu? Dar de acești „călători în timp” ce spuneți?
Gsp.ro a postat astăzi o fotografie cu ceea ce pare un tânăr din România care vorbește/ascultă la mobil. Pe fostul stadion 23 august. Pe 16 martie 1985. Cu 30 de ani înainte să se inventeze telefoanele mobile. La un meci Dinamo-Sportul.
Priviți la imaginea de jos. Vorbește sau ascultă?
Binențeles că există o explicație logică pentru a putea dormi liniștiți la noapte: tânărul e în posesia unui radio prin care ascultă live emisiunea “Fotbal Minut cu Minut”, unde se transmiteau celelalte partide programate la aceeași oră, spun cei de la gsp.ro.
Se jucau alte partide la aceeași oră? Nu. În acea zi era un cuplaj fotbalistic cu Steaua, Dinamo, Sportul și Rapid pe același stadion.
Este acest tânăr un călător în timp? Greu de spus.
Teoria călătorilor în timp a explodat acum câțiva ani când în diferite poze sau filme vechi au fost „identificate” persoane care nu aveau ce „căuta” în acea epocă.
De exemplu această femeie din Massachusets care iese de la serviciu și vorbește la un telefon mobil, sau ceva asemănător. În 1938.
Această poză a fost găsită în Muzeul Virtual al Canadei. A fost făcută la inaugurarea unui pod în 1940. Vedeți cum este îmbrăcat tânărul din dreapta cu ochelari.
Această poză este dintr-un clip de promovare al unui film al lui Charlie Chaplin, în 1928.
Recunoașteți mersul unei femei din timpurile noastre care vorbește la mobil?

Aici aveți video detaliat cu pozele de mai sus.


Crezi că există călători în timp?



sursa: htp://mistere-romania.info