luni, 3 februarie 2014

CUMPĂRĂ ONLINE ȘI PLĂTEȘTI MAI PUȚIN !

De ce să plătim mai mult dacă există posibilitatea să economisim!?!
În ultima perioadă de timp s-a dezvoltat un sistem de plată pe anumite platforme virtuale care prezintă facilitatea unor reduceri cu un anumit procent din prețul final al cumpărăturilor!
Avantajul este enorm pentru că online produsele pot fi comparate atât din punct de vedere al prețurilor cât și al caracteristicilor de fiabilitate sau calitate.
Și mai este un punct de vedere împărtășit de o persoană care fără stresul provocat de magazinele moderne, se simte excelent făcând cumpărături la o cană de ceai!
Și recomandat este platforma online ADUNĂ.RO
ADUNA.ro functionează ca o platforma online ce aduna magazine online din România și din străinătate. Beneficiul pe care îl au utilizatorii site-ului ADUNA.ro constă în faptul că pentru fiecare produs cumpărat primesc o parte din bani înapoi. Adică, beneficiezi de cashback la orice cumpărătură on-line. 
Și mai simplu: Învătați banii să se întoarcă la voi. 

Conceptul de cashback este un mod de a încasa pentru faptul că facem cumpărături pe platforma online adună.ro, în special în perioada 20 ianuarie – 3 februarie 2014 când fiecare utilizator nou înregistrat primește automat 10 lei în cont.

Tot ce trebuie făcut este crearea unui cont pe ADUNA.ro si de fiecare dată când se face o cumpărătură on-line trebuie conectare la contul de pe ADUNĂ:Ro și accesat magazinul plecând de la link-urile oferite de site.

Aceasta este modalitatea prin care se pot monitoriza achizițiile făcute pentru a putea încasa cashback-ul.
Procentul de cashback oferit se aplică la valoarea cumpărăturii din care se scad TVA-ul și eventual cheltuielile de livrare, procesare sau alte costuri care nu țin de produsul/serviciul achiziționat.
Recomandă și adună - promovarea site-ului în rândul prietenilor folosind instrumentele puse la dispoziție și se poate câștiga 5% pe viață din venitul generat de prietenii recomandați. Se poate recomanda ADUNA.ro prin trimiterea mail-urilor prietenilor, prin postarea de link-uri pe rețele de socializare sau prin afișarea banere-lor de promovare pe blog-ul sau site-ul fiecăruia.
Reguli de aur
1. Asigură-te că setările browser-ului permit folosirea “cookie”-urilor (nivelul de securitate setat trebuie să fie mediu). 
2. Vizitezi magazinele plecând doar de la link-urile furnizate de site-ul nostru.
3. Cumpărăturile trebuie finalizate exclusiv on-line, chiar dacă nu-i neapărat să plătești on-line (poți plăti cu cardul, prin transfer bancar sau ramburs, aduni cashback orice metodă de plată ai alege)
4. Dacă ai finalizat o cumpărătura și vrei să mai faci una de pe același site trebuie sa te conectezi din nou pe ADUNA.ro și accesezi link-ul magazinului, în acest fel ești sigur că se înregistrează cashback-ul și pentru a doua cumpărătură.
5. Între momentul în care ai accesat pagina magazinului prin ADUNA.ro și momentul în care ai finalizat cumpărătura nu trebuie să accesezi alte link-uri din alte site-uri, blog-uri sau newsletter-e.
Aduna Ro